Vægttab handler ikke om quickfixes

Den største myte indenfor vægttab er, at du kan tabe dig så og så mange kilo på en uge. Det er ofte en sultekur, eller en opkast kur, hvor du spiser noget ulækkert og kaster op i 5 dage. Det taber du dig hurtigt af – men det er bestemt ikke en sund måde at tabe sig på.

Ofte er det bare vand du taber dig på sådan en quickfix / lynkur. Det er ikke holdbart i længden og odds er, at du har taget det hele på og sikkert mere allerede en måned efter. Den gyngetur op og ned i vægt kender de fleste.

Du skal tabe dig sundt.

Spis sundt og motion regelmæssigt

sundt tab i stedet for quickfix

Det bedste du kan gøre for dig selv, er at skære ned på hvad du spiser. Du skal også ændre hvad du spiser. Tænk over hvad du putter i munden.

De fleste mennesker er optimister omkring hvor meget de spiser. De tror altid de spiser mindre end du reelt gør. Folk glemmer den flødebolle der blev delt rundt på kontoret, det ekstra stykke kage om fredagen og de bolsjer der blev serveret hjemme ved svigermor. Det tæller altsammen i regnskabet. Det er kalorier.

Meget simpelt sagt, så skal du indtage FÆRRE kalorier end du forbrænder. Hvis du sidder på din flade hver eneste dag, så skal du ikke spise ret meget – du har simpelthen ikke behov for det.

Tag dit vægttab seriøst, ved at tage det langsomt. Bare det at ændre kosten og spise mindre, kan være med til at du taber dig ligeså langsomt over tid. Husk også, at du kan have et behov for et vitamintilskud. Det kan være med til at øge dit energiniveau og dermed også din mulighed for at du kommer afsted og dyrker noget motion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *