Algerens

Alger er en fælles betegnelse for en række mikroorganismer, der naturligt forekommer ude i naturen. De små organismer elsker de fugtige miljøer, og opstår som plamager af grønne, grå eller sorte bevoksninger. 

Disse bevoksninger af alger trives både i naturen, men også i de danske hjem. Alger i sig selv er ikke farlige, men de kan forvolde skader, og derfor er det en god ide at få den fjernet. 

Når algerne skal fjernes

Alger er ganske almindelige i danske hjem på for eksempel facader, fliser eller terrassen ude i haven. Når alger skal fjernes skal det gøres ordentlig og med den rette behandling, så du ikke ødelægger dit hjem eller skader miljøet. 

Når algerne skal fjernes, så skal de behandles med algerens. Algerens er ikke farligt for hverken dig eller dit hjem, dog er det kraftige sager, som ikke skal i nærkontakt med mennesker. Algerens er den mest effektive og langtidsholdbare metode til at slippe af med alger.

Tilbagevendende algeproblemer

På trods af grundig behandling, så har alger det desværre med at vende frygtelig tilbage. Det er fuldkommen normalt, at algerne vender tilbage efter nogle måneder, hvor du igen behøver en omgang algebehandling. Det kan derfor være en god ide at abonnere på algebehandling årligt, så problemet altid holdes under kontrol.

Du kan for eksempel tegne et godt og billigt abonnement hos Glad Rens og modtage en grundig algebehandling hvert år. Algeproblemer kan ikke forebygges fuldstændig, men de kan holdes nede. Ved at modtage en årlig omgang algebehandling, så vil de tilbagevendende problemer dog blive mindre og nemmere at få buk med. 

Plamager med alger er let genkendelige, så du er formodentlig ikke i tvivl, når du opdager alger der hjemme. Sørg for at dine algeproblemer ikke tager overhånd, og bestil tid til en omgang algerens, så snart du bemærker et begyndende problem med alger. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *