For et par år siden begyndte min mor at få en masse mærkelige symptomer, og det eneste der skulle til var UniKalk Silver, men det vidste hun jo ikke dengang. Hun har aldrig været hurtig til at gå til lægen, så hun prøvede selv at finde ud af, hvorfor hun havde det så mærkeligt. Til sidst måtte hun dog give op, og opsøge sin læge. Han sagde først, at det nok var overgangsalderen, grundet nogle af symptomerne, men han endte med at anbefale hende at prøve et kosttilskud som UniKalk Silver.

Lægen anbefalede dog ikke UniKalk Silver alene pga. overgangsalderen, det kan UniKalk Silver nemlig ikke kurere! Men han kunne ikke hitte rede i alle hendes symptomer, og derfor begyndte de så sammen at kigge kritisk på hendes kostvaner. Lægen fandt hurtigt ud af, at min mor manglede calcium, som der er meget af i UniKalk Silver, fordi hun spiste meget få mælkeprodukter pga. mælkeallergi, at hun spiste for få grøntsager, og næsten aldrig spiste fisk, der begge er vigtige kilder til D-vitamin, som også er indeholdt i UniKalk Silver.

Disse ting sammenholdt med hendes overgangsalder fik lægen til at anbefale et stort tilskud af calcium og D-vitamin, fx i form af UniKalk Silver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *