hundehvisker

Hunden er det mest almene kæledyr på verdensplan. Og der er adskillige grunde til, at rigtig mange af os elsker hunde. Af natur er hunde meget loyale væsner, og gennem tiden har flere undersøgelser vist, at en hunds nærvær både kan reducere de stresshormoner, som din krop typisk udskiller i løbet af hverdagen og på sigt være med til at sænke risikoen for vedvarende fysiske skavanker som for eksempel forhøjet blodtryk eller problemer med hjertet. 

Hunde og mennesker 

I de fleste husholdninger indtog hunden før i tiden hovedsageligt en lavpraktisk rolle. Man brugte særligt hunden som vagtdyr, og det er først i løbet af de seneste par årtier, at de fleste af os i højere grad er begyndt at betragte hunden som et reelt og meget elsket medlem af familien. Selvom det er nemt at elske sin hund nærmest på samme måde, som vi elsker de mennesker, der tættest på os, er det også vigtigt, at vi husker på, at vores forhold til hunden trods alt ikke er ligeværdigt. I form af sin omsorgsfulde natur kan en hund i en vis forstand sagtens passe på dig. Men som hundeejer er du direkte ansvarlig for, at din hunds basale behov er dækket, og at hunden trives i hverdagen. 

Hundens velvære 

Hvis du har en hund, er det naturligvis altafgørende at sørge for, at hunden har ordentlige soveforhold, at den opretholder en god hygiejne, og at den spiser sundt. Ligeså vigtigt er det, at hunden trives socialt, og at I to forstår hinanden. 
 Som mennesker gennemgår en hund flere forskellige faser i løbet af sit liv. For eksempel er det ikke unormalt for hvalpe at have mere energi end voksne hunde, og der er heller ikke noget galt med, at hundens første år er en smule præget af ulydighed. Dog skulle hunden gerne gradvist blive mere lydig, jo længere tid I kender hinanden. 
 Har du problemer med at få din hund til at følge dig? Virker hunden ofte utilpas, uden at du ved hvorfor? Eller kunne du helt generelt blotte godt tænke dig at få et bedre forhold til din firbenede ven? Så kan du overveje at opsøge https://www.ditteyoung.dk/hundehvisker/.  

Hundehviskeren 

Betegnelsen “hundehvisker” er et relativt ny. Begrebet stammer oprindeligt fra udtrykket “hestevisker”, som længe har været brugt i forbindelse med håndteringen af heste. 
 Hundeejere opsøger som regel en hundehvisker i forbindelse med de perioder, hvor hunden pludselig ændrer adfærd, eller hvor den decideret begynder at have et adfærdsproblem. Hundehviskere betegnes af og til også “dyretelepatører” eller “adfærdsterapeuter”, og de fleste af dem specialiserer sig at i sanse hundes følelser og i forlængelse heraf hjælpe dig med at styrke dit forhold til din hund og etablere et solidt udgangspunkt for hundens generelle velvære. Vil du gerne vide mere om de mange fordele ved at bestille tid hos en hundehvisker? Så kontakt Ditte Young i dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *