spirituel mentor

Er du forretningskvinde med din egen virksomhed? Der er visse fordømmelser, man skal finde sig i som forretningskvinde. F.eks. forbinder mange en forretningskvinde med en, der har et koldt hjerte, eller som er en kold person. Er man derimod ikke ”hård” nok, så kan det også ses som et svaghedstegn, da man skal være ”hård” for at klare den i erhvervslivet. Men hvad, hvis det med at tage det feminine og det spirituelle med ind i din forretningsplan kunne være en fordel for dig?

Få hjælp gennem en spirituel mentor

Det er langt fra alle, som har adgang til evnen til at låse sig op fra fastlagte tankegange og gøre gavn af det spirituelle. Derfor vælger mange at alliere sig med en spirituel mentor for at få hjælp til at reflektere og tænke på en anden måde. Find spirituel mentor her allerede i dag. Her kan du læse mere om Charlotte Frimann, der selv har gennem gået en awakening, hun siden hen har brugt i sin egen forretning.

Spænd ikke ben for dig selv – stå på egne

Er man en selvstændig forretningskvinde, har man allerede ben i næsen. Men der er ingen, der er immune over for pludselig at gå i stå og ikke vide, hvad det næste skridt er. Når man er så meget involveret i noget indefra, så kan det også i længden blive svært at se, hvilke muligheder der udefra ville være gode. En spirituel mentor kan hjælpe dig med at finde løsningsforslag, du ikke havde tænkt på før.

De gode idéer er gemt inde i dig

De fleste mennesker har langt mere potentiale, end det kan ses med det blotte øje. Der er bare rigtig mange, der på den ene eller anden måde er forhindret i at have adgang til mange af de evner, som de ellers kunne besidde, hvis de mentalt var et bedre sted. Efter guidance med en spirituel mentor vil du ofte opleve, at tingene stille begynder at åbne sig op for dig på en anden og ny måde, du ikke har prøvet før. Du kan også få modet tilbage til at tage nye chancer, for det kan også være dét, der skal graves frem. 

En spirituel forretningsplan

De fleste tænker på elementer som økonomi, styring, markedsføring og lignende, når de skal lægge en forretningsplan. Det er ikke fordi, at det ikke er en fordel at tage højde for disse elementer, men er du ikke selv klar til at tænke i de rette baner, så nytter det ikke meget. Derfor kan en spirituel mentor være en fantastisk og anderledes investering, når forretningsplanen skal udpensles. 

En stærk kvinde står ved sin femininitet

Der kan være en tendens til at tro, at man skal ”man up” for at være en forretningskvinde. Men kvinder bør i stedet for være stolte af deres feminine sider. Den feminine side kan være et fantastisk værktøj i ens forretning – hvis man tør at lade sig styre af den. Du kan få hjælp til at finde modet frem med en spirituel mentor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *